[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Szervezetfejlesztés

A közösségi vállalkozás egy élő rendszer. Ahogy minden élőlény különbözik, ugyanúgy minden közösségi vállalkozás más és más. Hiszen különböző emberek, különböző célokra hozták létre, más életkori szakaszban jár, különböző piacokon, különböző üzleti modellekkel kísérletezik és így a problémái is nagyon különböző okokra vezethetők vissza.

Ezért a közösségi vállalkozás fejlesztést teljes mértékben a te szervezetedre szabjuk!
Ez azt jelenti, hogy a komplex szervezetfejlesztési folyamat során egy időre társként szegődünk melléd.

Tesszük ezt a FA modell mind a négy beavatkozási szintjén a problémára szabott szervezetfejlesztői eszközökkel.

Egyéni szinten:

 • Vezető coaching keretében meghallgatjuk az ötleteidet, a terveidet és támogatunk abban, hogy ez stratégiává érjen benned.
 • Segítünk abban, hogy bonyolult és szubjektívnek látszó emberi problémákra is rendszerszintű válaszokat tudj kidolgozni.
 • Támogatunk abban, hogy a cégen belüli személyes konfliktusaidat képes legyél konstruktívan megoldani.
 • Segítünk, hogy vezető társaiddal közösen legyetek képesek a vezetői minőséget fejleszteni.
 • Ha szükséges, akkor kompetencia fejlesztő tréninget dolgozunk ki a számotokra.

Viszony szinten:

 • A megbeszélések során a folyamatra és a csapatra szabott levezetéssel emeljük az őszinteségi szintet, ezzel elősegítve, hogy az egymás hibáztatása helyett valódi problémamegoldás történjen a cégben.
 • Konfliktus esetén egyéni coaching keretében segítjük a konfliktusban álló feleket, hogy megértsék, feldolgozzák a helyzetet és nyitottá váljanak a valódi problémamegoldásra.
 • Viszony tisztázás keretében segítünk, hogy a konfliktus minden érintett számára érthető és ezáltal megbeszélhetővé váljon. Segítünk minden fél számára elfogadható megegyezésekre jutni.
 • Együttműködés fejlesztését, csapat építést szolgáló tréningeket dolgozunk ki a számotokra.

Rendszerek szintjén:

 • Az együttműködés fejlesztése érdekében rendszerfejlesztéseket kezdeményezünk.
 • A szervezeti rendszerek fejlesztésében szakértőként működünk közre, ha szükséges akkor egy időre magát a rendszerfejlesztést irányítását is átvesszük tőletek.
 • Ha szükségetek van rá, akkor a belső szabályzataitok megszövegezésében is közreműködünk.
 • A rendszerek bevezetésében is segítünk, ha szükséges egyénre szabott betanítást is vállalunk.
 • Ha, komplex ügyviteli rendszerre van szükségetek, akkor ennek kiválasztásában, testre szabásában, betanításában is tudunk segíteni.
 • Ezzel együtt megtanítunk beneteket szervezeti rendszereket fejleszteni.
 • A megbeszélések hatékonyságának, minőségének emelése érdekében rendszeres visszajelzéseket adunk.
 • Ha meg akarjátok tanulni a megbeszélések levezetését facilitátor tréninget dolgozunk ki a számotokra, de ha csak arra van időtök, hogy online végezzetek el egy levezetői gyorstalpalót arra is van lehetőség.

Stratégia szintjén:

 • Stratégiai tanácsadás keretében segítünk, hogy az ösztönös startégiából jól kommunikálható ügy legyen.
 • A Canvas üzleti modell tanácsadás keretében rövid idő alatt, számodra is átlátható formában letisztázhatod azt az üzleti startégiát, ami sikeressé teheti a vállalkozási ötletedet.
 • Segítünk, hogy a szervezeten belül a megfogalmazott stratégia, közössé váljon, ezáltal motivált elkötelezett vezető és munka társaid legyenek.

A szervezeti problémák feltárásához és a szervezetfejlesztési fókuszok meghatározásához a Quantified Company online véleménygyűjtő alkalmazását használjuk. Ez az innovatív eszköz a csapat számára könnyen használható, ezért név nélkül is magas válaszolási arányt érünk el. Nem determinálja a kérdésekkel a problémákat. A vezetőségnek pedig nagy mennyiségű, de mégis könnyen átlátható, rendszerezhető őszinte visszajelzést hoz, amelynek a közös feldolgozása valós vezetői beavatkozásokra ad lehetőséget.

[/fusion_text][fusion_button link=”https://kozossegivallalkozas.hu/ajanlatkeres/” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”3d” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Ajánlatot kérek[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”0″ bottom_margin=”20″ border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]