[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Rendszerfejlesztés

Minden szervezeti probléma részben vagy egészben visszavezethető a szervezeti rendszerek (pénzügyi, nyilvántartási, HR, belső és külső kommunikáció stb) hiányosságaira. Ezért szervezetfejlesztés elképzelhetetlen a szervezeti rendszerek fejlesztése nélkül.

Miért szükségesek a jól működő rendszerek?

Azért, hogy

 • mindig tudjuk, kinek mi a feladata
 • tudjuk, mit, hogyan és mikorra kell elvégezni,
 • mindennek legyen helye, ezáltal csökkentve a kereséssel töltött időt és a frusztrációt,
 • tudjuk, éppen hogyan állunk anyagilag, milyen beszerzéseket tudunk megtenni, mit kell elhalasztani,
 • ne kelljen dupla (tripla!) munkát végezni (mert pl. valaki már egyszer megcsinálta, de nem tudunk róla, nem használjuk),
 • mindenki számára átlátható legyen a tevékenységünk,
  ha egyszer valamit már kitaláltunk, ne kelljen még egyszer,
  az információk a legegyszerűbben és leggyorsabban jussnak célba.

Nagyon gyakran a szervezetek nem képesek a saját rendszereiket fejleszteni, mert hiányoznak az ehhez szükséges kompetenciák.

Hogyan tudunk segíteni?

 • A fejlesztő végig vezeti a rendszerfejlesztés lépésein a szervezetet, miközben arra is figyel, hogy a szervezet vezetői megtanulják ezeket.
 • A fejlesztő segíti kezelni a rendszerek változtatásával, újak fejlesztésével kapcsolatban törvényszerűen megjelenő ellenállást.
 • A rendszerek tervezése során figyelembe vesszük az addigi gyakorlatot, az érintett munkatársakat bevonjuk a fejlesztésbe. Ez a biztosíték arra, hogy valóban használható, szervezetre szabott rendszerek születnek.
 • Megtervezzük, hogy hogyan lehet a legoptimálisabban bevezetni az új rendszereket, és követjük is a bevezetés folyamatát.
 • A vezetőt segítjük abban, hogy ő hogyan tudja segíteni az új rendszer használatát.

 

[/fusion_text][fusion_button link=”https://kozossegivallalkozas.hu/ajanlatkeres/” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”3d” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Ajánlatot kérek![/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”0″ bottom_margin=”20″ border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]