Közösségi vállalkozás fejlesztés cégeknek

A közösségi vállalkozás egy élő rendszer. Ahogy minden élőlény különbözik, ugyanúgy minden közösségi vállalkozás más és más. Hiszen különböző emberek, különböző célokra hozták létre, más életkori szakaszban jár, különböző piacon, különböző üzleti modellekkel kísérletezik, és így a problémái is nagyon különböző okokra vezethetők vissza.

Ezért a közösségi vállalkozás fejlesztést teljes mértékben a te szervezetedre, a te problémáidra, a te személyiségedre szabjuk és ennek érdekében, ha úgy érzed szükséged van rá társként melléd szegődünk.

Mi az a Fa modell?

A Fa modell láthatóvá teszi, hogy egy vezetőnek milyen törvényszerűségekre, összefüggésekre kell figyelnie a vezetés során.

Lényegében egy olyan vezetői eszköz, mint a térkép a túrázásaink során. Segítségével a gyakran szubjektívnek látszó, komplex emberi problémákat is képessé válunk átlátni, megérteni, kezelni. …és hogy ezek majd mind megoldódnak? Maguktól nem, de a fa modell gondolati térképet ad a megoldásukhoz.

A modell egyik alapja a szintek, de a fejlesztés lényege a szintek közötti visszacsatolási körökben van. A visszacsatolási körök mutatják meg azt, hogy az egyes szinteken meglévő problémák egy más szinten való beavatkozással hogyan orvosolhatók, vagy fordítva, valamelyik szinten történő beavatkozás hogyan hat egy másik szintre.

A szintek és visszacsatolási körök értelmezését, használatát a TreeMap tréning keretében lehet elsajátítani.