Fa modell cégeknek és TreeMap tréning

A Treemap tréningen megismerheted a Fa modellt, mint vezetői eszközt

Mi az a Fa modell?

A Fa modell láthatóvá teszi, hogy egy vezetőnek milyen törvényszerűségekre, összefüggésekre kell figyelnie a vezetés során.

Lényegében egy olyan vezetői eszköz, mint a térkép a túrázásaink során. Segítségével a gyakran szubjektívnek látszó, komplex emberi problémákat is képessé válunk átlátni, megérteni, kezelni. …és hogy ezek majd mind megoldódnak? Maguktól nem, de a Fa modell gondolati térképet ad a megoldásukhoz.

Fa modell

Akik már elvégezték

Ormándlaki Balázs

Drive Online Marketing Ügyvezető

Nagyon hasznos volt a tréning, már változtattunk is a csapattal való kommunikáción. Az esettanulmány, amivel érkeztem nagyon pozitív irányba fejlődött. Minden csoport vagy cégvezetőnek fontos ez a tréning, ha kellemes és egyben produktív munkahelyet szeretne teremteni.

Köszönöm a TreeMap tréning alkalmat, köszönöm a ránk szánt időt! Nekem a tréning nagyon hasznos volt és egyben fárasztó is.

Cégvezetésnek eszméletlen gyorsan élővé vált a Fa modell és könnyedén használta minden kolléga.

A konkrét problémára alkalmazva a Fa modellt meglepett, hogy milyen hosszan és hány helyről körüljárva elemeztük a kérdést, mely nekem először még problémának sem tűnt. Mennyire előjön a feladat, kommunikáció, visszajelzés kérdéskör. Mennyire más a különböző nézőpont egy adott dologra és mennyire befolyásolja ezt a résztvevők személyes adottságai.

A tréning egyik felismerése az volt, hogy igen is szükségünk van a vezetési tudásunkat, kommunikációnkat javítani és ehhez szükségünk van külső segítségre.

Tóth Zoltán és Tóth Rita

Kerítésrendszerek Kft. Tulajdonosok

TreeMap Tréning

Trénereink

Vágvölgyi Gusztáv - Pabló
Vágvölgyi Gusztáv – Pabló

Tréner

Személyes küldetésem, hogy segítsem azokat akik valódi közösségben szeretnének élni, olyan munkából akarnak megélni amit szeretnek, azaz a szó nemes értelmében BOLDOGULNI akarnak.

Szép Éva
Szép Éva

Tréner

Hiszek abban, hogyha az emberek megtanulnának valódi közösségeket teremteni, ezekkel a közösségekkel hegyeket tudnának megmozgatni.