A Fa modell és a TreeMap tréning

A Treemap tréningen megismerheted a Fa modellt, mint vezetői eszközt

Mi az a Fa modell?

A Fa modell láthatóvá teszi, hogy egy vezetőnek milyen törvényszerűségekre, összefüggésekre kell figyelnie a vezetés során.

Lényegében egy olyan vezetői eszköz, mint a térkép a túrázásaink során. Segítségével a gyakran szubjektívnek látszó, komplex emberi problémákat is képessé válunk átlátni, megérteni, kezelni. …és hogy ezek majd mind megoldódnak? Maguktól nem, de a Fa modell gondolati térképet ad a megoldásukhoz.

Fa modell

Akik már elvégezték

Koszecz Sándor

Életfa Kultúrális Alapítvány, elnök

Egy nem tudatos közösség működése az állóvíz és a csapkodó hullám között bárhol lehet. És csak ritkán tudjuk, hogy miért egyik, vagy másik? Szervezeti szempontból viszont inkább az akadálymentes áramlásra törekszünk. A tréning megmutatja az ide vezető utat.

Ajánlom mindenkinek, aki emberekkel, közösségekkel foglakozik, különös tekintettel a közösségszervező- fejlesztő szakembereknek, szervezet vezetőknek.

A tréning abban segített, hogy nevén tudjuk nevezni a dolgokat. Sok esetben ez már félsiker a konfliktusaink megoldásában. Partra vetett hal, aki vergődik, próbál haladni a tenger felé, de leragad a pocsolyáknál – így látnám magunkat Pabló és Éva segítsége nélkül. Közreműködésükkel, az elmúlt szűk egy év közös munkájával éveket spóroltunk meg a szervezetfejlesztésben, új ajtók nyíltak, pótolhatatlan tudást és tapasztalatot hoztak be közénk. Figyelmes jelenlétükkel sok zsákutcát vagyis pocsolyát segítettek elkerülni, átjutni rajtuk, türelmesen egyengetik a tenger felé vezető utunkat. Lehet nélkülük is közösségépítéssel, szervezetfejlesztéssel, vezetéssel próbálkozni, de nem hiszem, hogy megéri. 🙂

Harazin Dorottya

Gyüttment Fesztivál, szervező

TreeMap Tréning

Trénereink

Vágvölgyi Gusztáv - Pabló
Vágvölgyi Gusztáv – Pabló

Tréner

Személyes küldetésem, hogy segítsem azokat akik valódi közösségben szeretnének élni, olyan munkából akarnak megélni amit szeretnek, azaz a szó nemes értelmében BOLDOGULNI akarnak.

Szép Éva
Szép Éva

Tréner

Hiszek abban, hogyha az emberek megtanulnának valódi közösségeket teremteni, ezekkel a közösségekkel hegyeket tudnának megmozgatni.