fbpx
Események betöltése

« Összes Események

TreeMap tréning

december 14 @ 10:00 - 17:00

Szeretnéd megismerni a Fa modellt, sőt alkalmazni a közösségedben? Gyere el az 1 napos TreeMap tréningünkre!

FA-modellA Fa-modell egy rendszergondolkodási térkép. Abban segít, hogy elkezd látni, azt is, ami láthatatlan egy közösség működése során. Ennek ismeretében képessé válsz arra, hogy a közösségedben zajló sokszor szubjektívnek érzett emberi folyamtokról is rendszerben tudj gondolkozni. Ez lehetőséget teremt a számodra, hogy a csapatodban keletkezett konfliktusokat, problémákat ennek a rendszergondolkozási térképnek a segítségével nagyobb eséllyel tudod majd megoldani.

Mit kapsz a tréningen?

  • a TreeMap tréningen megismerheted a Fa modellt, Pabló fejlesztői modelljét, ami segíthet a valódi közösségi minőség fejlesztésében
  • képessé válsz a közösséged problémáit, mind egyéni, mind viszony, mind rendszer, mind stratégiai szinten végiggondolni
  • megérted hogyan lehet egyszerre a problémákat kezelni és javítani a közösséged viszonyain
  • Felismered a viszony szint jelentőségét, mint a Fa modell csomópontját

Kinek szól a tréning?

  • A Moduláris Közösségi Facilitátor Képzés résztvevőinek.
  • Közösségi vezetőknek, szervezőknek, akik a saját közösségükben szeretnék javítani a közösségi minőséget.
  • ​Tanácsadóknak (coach, tréner, fejlesztő), akik a közösségek vezetőinek segítenek.
  • Mindenkinek, aki szeretné jobban megérteni, hogy a mai közösségeinkben az emberi kapcsolatok minőségére milyen törvényszerűségek hatnak, és ezáltal tudatosabban akarnak benne lenni ​a közösségükben.

Jelentkezés

FIGYELEM! Az űrlap 2 részből áll, az első részben a jelentkezési lapot kell kitölteni, majd átirányítunk a webshopba, ahol ki tudod fizetni a tréninget. Kérünk, hogy amennyiben átutalással szeretnél fizetni, akkor is add le a megrendelésed a webshopban, mert így automatikusan kiküldésre kerül számodra a díjbekérő, az utalásra vonatkozó minden fontos adattal. Kérjük, hogy utaláskor erre a díjbekérőre hivatkozz a közleményben. Köszönjük!

A tréning ára: 36.000 Ft

Cégek, profitorientált szervezetek, önkormányzati és állami  intézmények munkatársaként teljes áron tudsz részt venni a tréningen.

 

Civil és kisközösségi kedvezménnyel: 18.000 Ft

Civil szervezetek és kisközösségek tagjainak, a moduláris közösségi facilitátor képzés résztvevőinek 50%-os kedvezményt adunk az árból.

 

Részletek

Dátum:
december 14
Időpont:
10:00 - 17:00

Helyszín

Pálferi Alapítvány
Nagymező utca 49.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0